Monday, 19 September 2011

Kisah Datin Zizie 3

Kisah Datin Zizie 3
Sejak mendapat belaian gigolo di rumah Puan Sri Rosmah bulan lepas, Datin Zizie sentiasa berkhayal seorang diri akan kehangatan seks dengan lelaki muda. Sejak Datuk Bung Mokhtar rapat dengan artis pujaan ramai, Datin Zizie terasa kesunyian. Sudah lama Datuk Bung Mokhtar tidak memberi nafkah batin kepada isterinya.

Datuk Bung Mokhtar sebenarnya mengakui bahawa isterinya yang berumur 37 tahun itu masih cantik. Malah orang tak percaya Datin Zizie sudah berumur 37. Dari rupa dan raut wajahnya tiada siapa yang percaya umur Datin Zizie telah melebihi angka 30. Kulitnya masih licin dan gebu, putih bersih dan senyumannya sentiasa menawan. Boleh cair iman lelaki yang memandangnya. Lenggang-lenggoknya bagai pragawati. Tapi mungkin sudah menjadi lumrah, orang lelaki seperti Datuk Bung Mokhtar masih belum puas dengan seorang perempuan.

Sudah seminggu Datin Zizie tidak mendapat belaian suaminya. Nafsunya telah berada diubun-ubun. Miangnya menjadi-jadi. Dari pagi cipapnya mengemut tak henti-hentinya. Malas rasanya Datin Zizie untuk keluar dan makan. Yang diingininya waktu itu ialah zakar lelaki. Zakar lelaki yang besar panjang yang akan memberinya kepuasan. Miang yang dialaminya kali ini hebat sekali.

Datin Zizie menghubungi Gomez. Setengah jam kemudian pintunya berdering. Dengan wajah ceria Datin Zizie menerpa ke pintu hadapan. Tercegat di sana Gomez yang ditunggu-tungunya. Dengan mesra Datin Zizie memeluk dan mencium pipi Gomez, lelaki Portugis yang berumur 25 tahun.

Gomez melirik Datin Zizie yang hanya mengenakan baju tidur tipis. Puting tetek terbayang dibawah kain nipis. Tiada baju dalam. Mata Gomez menoleh ke bawah. Terlihat bayangan hitam. Sah Datin Zizie tidak memakai seluar dalam. Tangan Gomez mesra menepuk tundun Datin Zizie. Basah. Gomez faham Datin Zizie telah terangsang. Datin Zizie sudah dikuasai nafsu.

Gomez keturunan Portugis adalah diantara yang disukai Datin Zizie. Malah Datin Zizie yang menggatal hingga Gomez dengan senang saja dapat menikmati tubuh Datin Zizie yang masih pejal itu. Datin Zizie geramkan Gomez lantaran keistimewaan lahir pada diri anak muda itu. Ketampanan serta handsomenya Gomez memang sukar ditemui pada lelaki lain. Dan apabila telah merasakan Gomez punya, semakin sayang Datin Zizie pada jejaka Portugis tersebut.

“Your’s is the best among the best”, bisik Zizie ke telinga Gomez ketika menikmati Gomez punya di kali pertama.

Tak dapat nak diucapkan oleh Datin Zizie betapa lazatnya sewaktu Gomez membenamkan batang paling hebat ke dalam celah kelangkangnya. Hingga sendat saluran nikmat Zizie kena sumbat dengan batang Gomez yang melengkung macam pisang tanduk itu. Terangkat-angkat punggung Datin Zizie dek kelazatan yang tidak terhingga. Sampai merah telinga Gomez digigitnya bila terasa terlalu sedap.

Datin Zizie tak tertahan lagi. Gomez langsung ditarik ke dalam bilik tidurnya yang luas dan berbau harum itu. Katil besar king size bertilam empuk itu akan menjadi gelanggang perjuangan mereka. Gomez melirik ke sekeling bilik tidur. Cantik dan rapi. Sudah beberapa kali Gomez bertandang ke bilik ini. Bilik tidur itu sentiasa rapi dan ceria. Gomez hanya tersenyum.

Datin Zizie seperti kerasukan. Wajah Gomez yang segak itu dicumbu mesra. Gomez tahu bahawa Datin Zizie telah dikuasi nafsu. Sengaja Gomez melengah-lengah tindakan kerana ingin menguji Datin Zizie. Datin Zizie yang sudah hilang kesabaran kerana sudah dikuasi nafsu birahi melepaskan pakaian tidurnya yang dipakai sejak tadi. Datin Zizie sudah telanjang bulat bagaikan patung. Gomez menelan air liur melihat batang tubuh Datin Zizie yang masih mengiurkan. Satu persatu Datin Zizie melepaskan pakaian yang melekat di tubuh Gomez. Akhirnya tubuh sasa berotot-otot itu terdedah.

Wajah Datin Zizie ceria. Matanya bercahaya bila melihat batang Gomez yang sentiasa menjadi idamannya. Datin Zizie tahu zakar Gomez belum sepenuhnya keras kerana kulit khatan di hujung zakar belum sepenuhnya tertarik ke belakang. Kepala zakar yang licin berkilat itu hanya separuh kelihatan. Batang panjang yang melengkung macam pisang itu diperhati penuh geram. Datin Zizie tersenyum penuh nafsu melihat batang Gomez yang besar panjang itu telah bersedia untuk memberi kepuasan kepadanya.

Atas katil bertilam empuk itu mereka mula berpelukan melepas kerinduan. Mereka bergomol membuat persediaan untuk belayar. Gomez bertindak ke atas buah dada serta punggung ketika bergomolan itu. Kulum mengulum lidah antara keduanya juga tidak ketinggalan.
Mereka kemudian menggayakan kedudukan 69 di mana mereka berlawanan hala – muka Gomez bertemu bawah pusat Datin Zizie dan muka Datin Zizie bertemu bawah pusat Gomez. Mereka membelai alat sulit satu sama lain dengan mulut. Gomez dapat mellihat isi di dalam, merah, basah dan segar. Ia kemudian memainkan lidah di situ.

Gomez suka membelai dan menghidu cipap Datin Zizie kerana Datin Zizie sentiasa menjaga dengan baik. Cipapnya sentiasa dicuci dengan feminine wash. Aromanya tidaklah harum macam parfum tetapi menerbitkan bau wanita yang membangkitkan nafsu Gomez.

Datin Zizie pula membalas tindakan Gomez. Batang besar yang melengkung macam pisang tanduk dilurut-lurut. Datin Zizie sungguh geram melihat zakar Gomez yang tak berkhatan itu. Datin Zizie pernah terbaca di laman web mengenai satu kajian yang dilakukan di Amerika. Enam daripada tujuh wanita menyatakan zakar tak bersunat lebih memberi kenikmatan. Datin Zizie bersetuju dengan pendapat itu selepas menikmati batang Gomez yang besar panjang tersebut.

Datin Zizie yang berasa geli bila pertama kali melihat zakar Gomez yang tak bersunat terpaksa mengakui bahawa zakar yang masih mempunyai kulup sungguh nikmat. Datin Zizie menjadi ketagih selepas pertama kali menikmatinya.

Mata Datin Zizie akan bercahaya bila melihat kepala zakar Gomez yang tertutup kulup. Zakar tak bersunat itu dihisap dan dinyonyotnya. Hujung lidahnya dimasukkan ke dalam kulit kulup dan kepala zakar Gomez yang licin itu dibelai mesra. Berkelip-kelip mata Gomez menahan kesedapan dan nikmat bila kepala zakarnya dibelai penuh kasih sayang oleh Datin Zizie. Kepakaran Datin Zizie memasukkan lidah ke dalam muncung kulup amat digemari Gomez. Kekasihnya sendiri yang berbangsa Cina itu pun tak sehandal Datin Zizie.

Setelah puas membelai kepala licin berpenutup kulit asli, Datin Zizie memasukkan kesemua batang panjang ke mulutnya. Kadang-kadang sampai susah Datin Zizie nak bernafas kerana hujung zakar Gomez merodok kerongkongnya.

Setelah Datin Zizie benar-benar basah dan merayu-rayu, Gomez bangun untuk memulakan pelayaran. Dia mencecah hujung alatnya ke pintu muara. Kepala licin sebesar telur ayam itu digesel-geselkan buat seketika. Datin Zizie tambah tak tahan dan melahirkan rintihan.

“Fuck me....”, sambil memaut pinggang Gomez dengan kedua tumitnya.

Gomez menekan dan membenamkan pisang tanduknya perlahan-lahan.

“Aaaahhhhh......”, rintihan kesedapan pula kedengaran.

Gomez dapat merasakan lubang Datin Zizie masih sempit. Ditekan perlahan-lahan dan Gomez dapat merasakan kulit kulupnya tertolak ke belakang. Direndam seketika. Dengan gerakan perlahan ditarik keluar. Lorong nikmat Datin Zizie masih ketat. Gomez dapat merasa kulit kulupnya kembali menutup kepala zakarnya. Bila hampir tercabut dibenam kembali batang keras tersebut. Kulit kulup kembali terbuka diramas oleh liang nikmat Datin Zizie yang kenyal bergetah itu. Sungguh nikmat bila ditarik dan ditolak berulang kali.

Gomez menggelepar kesedapan. Licin dan hangat lorong nikmat Zizie. Terasa seperti terbakar kulit kepala yang sensitif itu. Datin Zizie pula dapat merasai betapa besarnya alat yang masuk. Datin Zizie benar-benar puas hati. Besar dan panjang seperti itulah yang menjadi idamannya. Batang panjang yang melengkung itu menggesel kuat dinding cipapnya. Datin Zizie terasa seperti lubang cipapnya terkelupas bila ditekan kuat oleh Gomez. Datin Zizie menggelupur penuh nikmat.

Datin Zizie dapat merasakan dinding lorong nikmatnya seperti digaru-garu. Lipatan kulit kulup yang membentuk simpai sekeliling batang zakar sungguh nikmat bila digerak keluar masuk. Simpai tersebut seperti menggaru-garu bila Gomez menyorong dan menarik butuhnya yang besar panjang itu. Datin Zizie seperti terbang di langit ketujuh penuh nikmat dan lazat. Tak mampu diungkap dengan kata-kata betapa sedap dan nikmat.

Bermacam-macam gaya mereka lakukan. Ada gaya duduk, ada gaya mengiring, ada gaya Zizie di atas dan macam-macam lagi. Gomez memang pandai merobah-robah gaya. Datin Zizie amat senang dengan apa yang dilakukan pemuda umur 25 tahun itu. Teknik dan pengalamannya mengalahkan Datuk Bung Mokhtar yang pelirnya kecil sahaja.

Pelayaran semakin hampir ke pengkalan. Bagai nak roboh katil bila pertarungan mula sengit. Gomez seterusnya menarik Datin Zizie ke pinggir katil dan dia berdiri di bawah. Cara begitu amat sedap dirasakan keduanya. Gomez melihat alatnya keluar masuk. Taman rahsia Datin Zizie yang dijaga rapi itu jelas dapat dilihat Gomez. Tundun menonjol tembam. Bulu-bulunya dipangkas rapi, hanya sejemput kecil disimpan di bahagian atas kelentit yang merah mekar sebesar biji jagung.

Gomez menekan-nekan biji jagung merah dengan kepala zakarnya yang juga merah. Licin dan berlendir dapat dirasai oleh Gomez. Datin Zizie mengerang dan mengangkat-ngangkat tundunnya meminta Gomez membenamkan tongkat saktinya. Kasihan melihat Zizie yang merintih-rintih, Gomez membenam pisang tanduknya sampai ke pangkal.

Terketar-ketar punggung Datin Zizie menahan nikmat. Kakinya menendang-nendang angin dan bergetar. Gomez menarik perlahan batangnya dan tampak alat besarnya itu berlumuran dengan air Datin Zizie. Gerakan Datin Zizie mula mengendur. Gomez yakin Datin Zizie telah puas memandangkan reaksi Datin Zizie tidak seganas tadi.

Gomez melajukan ayunannya. Celup celup bunyinya. Telurnya yang labuh itu memukul bibir kemaluan Datin Zizie yang mekar bagai kelopak bunga raya. Air kepuasan dari Datin Zizie telah memenuhi lubuk nikmat dan melimpah keluar. Basah bulu kedua-keduanya oleh air yang membanjir itu.

Kesudahannya terpancut deras air nikmat dari batang paip Gomez yang keras bagai besi khursani. Datin Zizie dapat merasakan ketika Gomez melepaskan pancutan sebab begitu deras dan amat banyak. Hangat terasa dipangkal rahimnya bila benih-benih Gomez menyiramnya. Keluhan nikmat Gomez bersatu dengan rintihan dan erangan kepuasan dari belahan bibir Datin Zizie yang mekar itu.

Pasangan kekasih itu mematikan diri buat beberapa ketika setelah kepuasan. Datin Zizie malas nak pergi ke bilik air lalu dikesat saja tempat-tempat yang basah dengan kain cadar.

Gomez tidur di rumah Datin Zizie atas desakan Datin Zizie sendiri. Sepanjang malam mereka asyik bercumbu mesra kemudian main. Begitulah hingga tiga kali mereka lakukan. Bila tenaga dah terperah habis mereka tidur pulas hingga meninggi hari.

Bila terbangun Datin Zizie melihat jam menunjukkan pukul 10.30 pagi. Gomez terbaring nyenyak. Pisang tanduk Gomez terkulai di pangkal paha. Datin Zizie memerhati batang yang memberi nikmat kepadanya itu. Dipegangnya mesra batang yang tak bermaya itu. Keseluruhan kepala merah menghilang ke dalam kulit kulup. Datin Zizie pelan-pelan menarik kulup ke pangkal. Terlihat campuran lendir mereka berdua berlepotan sekitar takuk kepala yang merah. Datin Zizie menghidu dan menjilat cairan lendir sekitar takuk zakar Gomez.

Nikmat rasanya...

Disclaimer: Cerita ini adalah rekaan semata-mata, tiada kaitan dengan sesiapa yang hidup ataupun mati. Jika ada persamaan hanyalah secara kebetulan. Aksi-aksi yang dipaparkan bukanlah untuk ditiru.
Iklas dari Kak Ros & Bang Jib 1 Malaysia

Kisah Datin Zizie 2

Kisah Datin Zizie 2
Sejak Datuk Bung Mokhtar dilantik menjadi menteri datuk setahun yang lalu aktivitinya semakin sibuk. Kalau bukan bisnes, golflah menjadi hobi masa lapangnya. Kesibukan itu makin menjadi-menjadi sejak enam bulan kebelakangan ini. Berhari-hari kadang-kadang berminggu-minggu Datuk Bung Mokhtar tidak balik ke rumah.

Bila balik ke rumah dia terus tidur kerana terlalu letih. Bila keadaan begini berlaku maka tanggung jawab memenuhi nafkah batin Datin Zizie selalunya tak tertunaikan. Tiada lagi kenikmatan bersuami isteri. Dalam usia 37 tahun, Datin Zizie masih memerlukan belaian batin. Datin Zizie hanya menangis dalam hati akan tingkah laku suamiku.

Kebosanan mula menguasai diri Datin Zizie. Tinggal di rumah besar dengan segala kemewahannya tidak membawa apa-apa erti bila dibiar seorang diri. Ada desas-desus Datuk Bung Mokhtar sekarang mempunyai kekasih baru seorang artis muda dan cantik. Kawan-kawan di tempat latihan jasmani juga mendakwa mereka pernah terserempak Datuk Bung Mokhtar berpelukan dengan gadis cantik di hotel mewah. Datin Zizie mendengar saja cerita kawan-kawannya itu. Tak guna dia bertanya kepada suaminya kerana tentu saja dia akan menafikannya.

Bagi meredakan perasaan bosan Datin Zizie mengambil keputusan untuk keluar berhibur diri. Tak kisahlah samada tengok wayang, shopping atau jalan-jalan asal dapat menghilangkan kebosanan. Selepas mengenakan pakaian cantik Datin Zizie akan memandu BMWnya samada ke taman rekreasi, shopping complex, mengunjungi butik-butik ataupun ke rumah kawan-kawannya.

Satu hari Datin Zizie ke rumah kawannya Puan Sri Rosmah. Di sana sudah berkumpul Datin Maznah dan Puan Zurina. Mereka semua seperti Datin Zizie juga, ditinggal suami masing-masing kerana urusan business. Bila berkumpul beramai-ramai begitu selain berborak kosong, mereka sering juga menonton video lucah. Di rumah Puan Sri Rosmah ada home theater dengan tv skrin lebar. Bermacam koleksi CD lucah ada dalam simpanan Puan Sri Rosmah.

Hari itu bila kesemuanya telah terangsang dengan apa yang ditonton Datin Maznah mengusulkan agar mereka mendapat khidmat gigolo bagi memuaskan keinginan nafsu mereka. Datin Maznah memang handal hal-hal begitu.

"Puan Sri mau bangsa apa?" tanya Datin Maznah kepada Puan Sri Rosmah.

"Apa bangsa ada?" Puan Zurina yang masih cantik tetapi sedikit chubby menyampuk.

"Ada Melayu, India, Cina, Serani, Jawa, Siam atau Portugis. Semua berumur bawah 30 tahun. Saya jamin servis mereka first class," beria-ia Datin Maznah mempromosi.

"Saya tak biasalah, takut," celah Datin Zizie menampakkan keraguannya.

"Apa nak bimbang, bukan sakit tapi seronok. Suami kita sedang berpeluk dengan gadis-gadis belasan tahun kita di sini gersang sambil melayan diri sendiri," Datin Maznah mengapi-api semangat rakan-rakannya.

Datin Zizie belum pernah ikut serta aktiviti kawan-kawannya itu. Mereka yang lain sudah biasa pesta seks seperti itu. Dia pernah mendengar cerita ini tapi dia belum terlibat.

"Datin tak usah fikir panjang. Kalau suami kita boleh, kita apa salahnya."

"Minggu sudah saya dah cuba Melayu, hari ini saya nak cuba India pula," Puan Sri Rosmah meluahka hasratnya.

"Saya nak rasa Portugis pula," pinta Puan Zurina.

"Baiklah, saya seronok dengan Rashid dan Datin Zizie cuba Robert, pemuda Cina yang handsome tu. Nanti saya contact mereka," Datin Maznah memberi usul sambil menekan punat handphonenya.

Tak sampai setengah jam sebuah kereta masuk ke perkarangan banglo mewah Puan Sri Rosmah. Empat orang jejaka muda tinggi lampai masuk ke ruang tamu yang luas itu. Puan Sri Rosmah bangun mendapatkan Siva. Puan Zurina memegang tangan Gomez dan Datin Maznah memeluk pinggang Rashid. Datin Zizie hanya memerhati sahaja dan ketika itu Robert Lim menghampiri dan duduk di samping Datin Zizie.

Datin Zizie yang belum biasa agak kaku. Robert yang berpengalaman mula berinisiatif dan membelai-belai lembut tangan Datin Zizie. Badannya dirapatkan dan pipi serta rambut Datin Zizie dicium lembut. Bahu Datin Zizie diramas-ramas dan kemudian menjalar ke tetek Datin Zizie. Datin Zizie yang masih bernafsu selepas menonton video sebelumnya melayan tindakan Robert.

Datin Zizie melihat kawan-kawannya menghilang bersama pasangan masing-masing. Robert yang sudah biasa dengan keadaan banglo mewah itu menarik lembut Datin Zizie menuju ke satu bilik.

"Saya rasa umur Datin 31 tahun, betul tak?"

Datin Zizie senyum simpul. Kawan-kawannya pun tak menyangka umurnya sudah 37 tahun. Hasil senaman teratur dan memakan makanan yang diatur maka Datin Zizie sungguh langsing dan kulitnya masih mulus tiada sebarang kedut.

Robert merangkul badan badan Datin Zizie dengan lembut dan penuh kasih sayang. Dengan penuh kemanjaan dia mendakap dan mencium tengkuk Datin Zizie. Robert yang penuh pengalaman melayan Datin Zizie secara profesional. Datin Zizie tenggelam dalam dakapan pemuda Cina yang kacak tersebut. Datin Zizie mula terasa geli dan nikmat. Sudah lama Datuk Bung Mokhtar tidak memperlakukannya seperti itu.

Datin Zizie membiarkan saja tangan Robert meraba-raba ke seluruh tubuhnya. Dia pun turut sama meraba-raba badan Robert, lebih-lebih lagi di bahagian kemaluannya. Terasa ada benjolan keras di dalam seluar yang dipakainya. Datin Zizie yang telah bangkit ghairahnya memicit-micitnya dengan geram benjolan tersebut.

Sesampai dalam bilik Robert merangkul badan Datin Zizie dan menariknya ke katil. Tanpa perlu menunggu lama masing-masing menanggalkan pakaian satu persatu hingga mereka berdua berbogel. Robert menarik Datin Zizie dalam rangkulannya. Datin Zizie terasa hangat dan damai dalam pelukan Robert.

"Let's begin, Datin," Robert mengajak Datin Zizie memulakan aksi.

"Don't call me Datin. Just call me Lina."

"OK Lina, mari kita mulakan."

Lalu bermulakan babak percintaan antara dua merpati sejoli. Perlakuan dua orang insan berlainan jenis yang mempunyai nafsu syahwat. Bra yang dipakai Datin Zizie ditanggalkan. Bukit kembar Datin Zizie yang masih pejal diurut-urut dan diramas penuh hati-hati oleh jejaka Cina itu. Kemudian mulut dan lidah Robert mula bertindak. Puting tetek sebesar jarai kelingking dielus dan dihisap-hisap. Datin Zizie kegelian dan mula merengek keenakan.

"Aaahh, owwww... slow sikit Robert... Ahh that's right..." Datin Zizie bersuara bila Robert menggigit putingnya agak kuat.

Ganas juga Robert ini, fikir Datin Zizie. Mungkin Robert geram kepada payudara Datin Zizie yang mengkal.

Datin Zizie pun tak mahu kalah. Seluar dalam Robert dilurut ke bawah. Terbeliak mata Datin Zizie melihat kemaluan Robert yang besar dan panjang. Tegak terpacak di celah pahanya mengalahkan kepunyaan suaminya Datuk Bung Mokhtar. Bulu-bulunya hitam lebat dan tak bersunat. Hanya separuh kepala merah yang kelihatan, yang lainnya masih ditutupi penutupnya.

Selama ini Datin Zizie belum pernah melihat dan merasa konek tak bersunat secara live. Datin Zizie hanya biasa melihat bila dia melayari internet di mana wanita kulit putih amat berghairah menjilat dan mengulum batang besar yang masih ada foreskinnya. Sekarang peluang untuk merasa kote original yang masih berpenutup berada di hadapannya.

Datin Zizie melurut-lurut batang kote Robert. Foreskin ditarik ke pangkal. Kepalanya yang merah lembab sungguh menarik. Datin Zizie amat terangsang melihat batang kuning langsat berkepala merah. Datin Zizie menggenggam erat sambil menggerakkan tangannya yang lembut maju mundur. Mata Robert mula redup sambil mulutnya mengeluarkan suara berdesis. Mungkin Robert terasa enak diperlakukan begitu.

Selepas puas mengurut-urut batang keras Datin Zizie merapatkan mukanya ke kepala merah lembab. Datin yang masih bergetah itu merapatkan hidungnya ke kepala merah. Dicium bau kepala kemaluan Robert. Aromanya membangkitkan nafsunya. Bau kemaluan Datuk Bung Mokhtar tidak sebegini, tidak membangkitkan ghairah Datin Zizie.

Tidak puas dengan kepala dicium seluruh batang kemaluan Robert. Telurnya yang berkedut-kedut itupun dicium penuh nafsu. Ada perbezaan bau kepala, batang dan telur kemaluan Robert. Bau kepala merah hingga ke takuk topi keledar amat menyelerakan. Aroma kepala merah benar-benar membuat lubang kemaluan Datin Zizie mengemut dan mengalirkan cairan hangat.

Setelah puas menghidu kepala kemaluan Robert, Datin Zizie mula menjilat kepala merah licin. Ditarik kulup Robert ke bawah dan dipegang kemas supaya tak meluncur kembali ke hujung. Kemudian terus serta merta dikulum dan dihisap. Kepala merah bulat bersih sebersihnya dijilat lidah bersari.

Sungguh sedap rasanya batang balak jejaka Cina ini. Batang suaminya pun jarang dihisap oleh Datin Zizie. Batang Robert terasa bulat kenyal dalam mulutnya. Bila ditolak lebih dalam kepala kote Robert menyentuh lelangit mulut bahagian dalam. Datin Zizie merasa teramat geli bila kepala licin merah itu menyentuh kerongkongnya.

Robert mula bertindak menyerang balas. Mereka berbaring dalam posisi 69. Muka Robert menghala ke kemaluan Datin Zizie. Bibir kemaluan Datin Zizie diciumnya. Kemudian hidungnya naik ke atas ke permata sakti Datin Zizie. Robert mencium lama sekali kelentit Datin Zizie. Robert benar-benar menikmati aroma cipap Datin yang masih bergaya.

"Harum baunya cipap Lina," Robert bersuara.

Datin Zizie memang cerewet. Alat sulitnya dijaga dengan rapi. Bulu-bulu ditrim dan cipapnya selalu dicuci dengan feminine wash. Datuk Bung Mokhtar pernah memuji aroma cipap Datin Zizie.

Robert mula membelai bibir kemaluan berwarna pink dengan ujung lidahnya. Digerakkan lidahnya di lurah antara dua bibir. Kedua bibir cipap Datin Zizie terbelah dan ternganga. Bila Robert menyentuh kelentit yang mula mengeras Datin Zizie berasa sungguh enak hingga terangkat-angkat punggungnya. Sungguh nikmat rasanya bila lidah Robert meneroka cipap yang dijaga rapi itu. Cairan hangat mencurah-curah keluar dari lubang cipap Datin Zizie. Terdengar bunyi ssrrrpp... sssrrrpppp... bila Robert menyedut cairan di lurah cipap yang menunggu untuk dibolosi.

"Liza, you ni dah basah habis," kata Robert.

"Go ahead Robert. Fuck me... puaskan nafsu I," rayu Datin Zizie.

Robert merangkak di celah paha Datin Zizie. Paha Datin Zizie dikangkang luas-luas bagi memudahkan tindakan Robert. Robert mula membetulkan kepala merahnya ke muara cipap Datin Zizie yang juga merah. Terasa Robert mula menekan. Kepala merah mula menyelam sedikit demi sedikit ke dalam lorong sempit kemaluan Datin Zizie.

"Lina, panaslah lubang you. Sedap rasanya," Robert memuji.

Digerakkan torpedonya maju mundur, mula-mula pelan kemudian makin laju hingga seluruh batang besar panjang jejaka cina itu terbenam. Terbeliak mata Datin Zizie menahan kesedapan. Robert menghenjut dengan lajunya hingga badan Datin Zizie terhinggut-hinggut di atas tilam lembut. Robert yang kelihatan cute itu cukup garang di atas ranjang.

Robert sungguh bangga dapat menikmati cipap datin yang masih bergetah itu. Pertama kali butuh berkulup itu meneroka dan menjelajah burit Melayu yang ketat dan kenyal. Sungguh nikmat rasanya, berbeza sekali dibanding lubang burit Cina yang pernah dirasanya.

Keinginan Datin Zizie untuk merasa konek yang masih dalam bentuk asli tercapai. Sungguh nikmat rasanya. Atau mungkin juga hanya perasaan Datin Zizie kerana sudah lama cipapku tak diisi. Atau mungkin juga kerana batang Robert yang besar itu padat dalam lubangnya yang sempit. Selama ini Datin Zizie hanya merasa batang Datuk Bung Mokhtar yang kecil dan pendek sahaja.

Datin Zizie mula mengemut dan membelai batang butuh Robert dengan otot-otot cipapnya. Burit Melayu dengan penuh relah dan mesra menerima kunjungan batang butuh Cina yang tak berkhatan.

"Lina you kemut sungguh sedap. Batang I macam diramas-ramas."

Datin Zizie mengerang dan menjerit kesedapan. Datin Zizie meletakkan kedua kakinya ke bahu Robert hingga kemaluannya terangkat tinggi supaya batang Robert dapat terbenam sedalam-dalamnya.

Selepas lima minit Datin Zizie tak dapat bertahan lagi. Otot-ototnya terasa kaku dan kejang hingga akhirnya…

Crettt... crett... crett... cairan panas mengalir membasahi kepala bulat merah. Datin Zizie telah mencapai klimaks. Badannya terasa lemah. Lututnya terasa tak berdaya. Datin Zizie terkulai puas.

Melihat keadaan Datin Zizie yang tak berdaya, Robert mula melajukan dayungannya. Digerakkan punggungnya naik turun. Batang balak kuning langsat itu begitu pantas keluar masuk lubang nikmat Datin Zizie. Datin Zizie mengapit kemas seperti tidak mau melepaskan balak jejaka Cina itu.

Robert memeluk erat badan padat itu dengan kemas sambil mulutnya menghisap puting tetek di bukit kembar. Puas di bukit kembar, hidung dan lidah Robert meneroka ganas leher dan ketiak Datin Zizie. Bau ketiak yang segar itu disedut dalam-dalam. Bau ketiak Datin Zizie benar-benar merangsang nafsu Robert.

Sambil batang kotenya keluar masuk lorong sempit yang nikmat, mulut Robert beradu dengan mulut mungil Datin Zizie. Bibir merah delima Datin Zizie dihisap dan digigit lembut oleh Robert. Hujung lidah Robert meneroka rongga mulut Datin Zizie. Lelangit Datin Zizie diusap dan dibelai dengan hujung lidah. Air liur Datin Zizie disedut dan dihirup oleh Robert. Datin Zizie terasa seperti terbang di awan biru. Kenikmatan dan kelazatan menjalar ke seluruh urat sarafnya.

Beberapa minit kemudian Robert seperti meneran dan keluhan kuat keluar dari mulutnya. Batang Robert terasa lebih keras dan beberapa das pancutan menerpa ke pintu rahim Datin Zizie. Panas rasanya benih Robert yang menerpa ke rahimnya yang telah lama gersang.

Robert terkapar lesu di atas badan Datin Zizie. Bila penisnya terasa melemas dan mengecil Robert mencabut perlahan dari lubang nikmat. Cairan lendir membasahi batang kuning langsat pemuda Cina tersebut. Robert terbaring di sisi Datin Zizie penuh kepuasan.

Datin Zizie memeluk badan Robert, kepalanya diletak di atas dada Robert. Datin Zizie memerhati penis Robert yang terlentok di atas pahanya. Ukurannya kembali mengecil dan memendek. Kepala merah tak kelihatan lagi. Foreskin Robert meluncur kembali ke hujung penis hingga menutup kepala merah kegemarannya. Bentuk kemaluan Robert kembali seperti kemaluan anak lelaki Datin Zizie semasa berumur lima tahun. Waktu terakhir Datin Zizie memerhati konek anaknya sebelum anak itu bersunat.

Selepas peristiwa pertama di rumah Puan Sri tersebut Datin Zizie mengulanginya lagi selepas itu. Pesta seks di banglo Puan Sri Rosmah berulang hampir saban minggu. Datin Zizie sudah merasa berbagai-bagai jejaka. Segala bentuk dan ukuran konek telah dicubanya. Berbagai warna batang konek telah dikulumnya. Putih, hitam, kuning dan sawo matang telah dinikmatinya. Datin Zizie lagi minta dbelai bila suaminya pulang tidur di rumah. Datin Zizie dah puas bersama jejaka-jejaka muda yang sentiasa memenuhi kehendak nafsunya.

Datin Zizie tersenyum bila mengenang pengalaman seksnya. Dan yang paling diingati ialah kehebatan Raja pemuda India dan Gomez pemuda Portugis yang berasal dari Melaka. Batang balak Raja yang hitam seperti arang itu benar-benar menyeksa dan menderanya. Datin Zizie benar-benar puas dengan layanan istimewa Raja.
Disclaimer: Cerita ini adalah rekaan semata-mata, tiada kaitan dengan sesiapa yang hidup ataupun mati. Jika ada persamaan hanyalah secara kebetulan. Aksi-aksi yang dipaparkan bukanlah untuk ditiru.
Iklas dari Kak Ros & Bang Jib 1 Malaysia

Kisah Datin Zizie 1

Kisah Datin Zizie 1
Sebagai isteri yang masih muda nafsu Datin Zizie kadang-kadang tak terlayan oleh Datuk Bung Mukhtar  yang telah melebihi separuh abad. Kadang-kadang Datin Zizie seperti meminta-meminta agar Datuk Bung Mukhtar  memenuhi keperluan batinnya. Ada ketikanya Datin Zizie hanya melancap sendiri bagi memuaskan nafsunya yang membuak-buak itu.

Hari itu nafsu Datin Zizie kembali menggila. Datin Zizie tak mampu lagi melayan dirinya sendiri. Datin Zizie membelek handphonenya dan mencari nama Shaiful. Dia ingin Shaiful memberi kepuasan kepadanya. Dia ingin Shaiful membelai tubuhnya dan membenam senjata hebatnya itu.

“Hello Shaiful, kamu di mana?” Datin Zizie memula bualan.

“Saya di Johor Bahru dengan Datuk Bung Mukhtar , apa hal Datin?” Shaiful bertanya kembali.

“Oohh.. kamu di Johor Bahru, tak apalah,” Datin Zizie menjawab lemah dengan nada kecewa.

Datin Zizie kecewa kerana Shaiful tidak akan dapat memberi kepuasan kepadanya. Bagi Datin Zizie nafsunya yang berada di ubun-ubun itu perlu dipuasi. Kalau tak ada Shaiful, mana-mana lelakipun tak apalah. Asal saja mereka mempunyai batang pelir yang keras, fikir Datin Zizie. Datin Zizie bangun dari katil dan bergerak ke tingkap. Dilihat Kaveas pemandunya sedang mencuci kereta. Badan Kaveas yang tak berbaju itu terlihat sungguh kekar. Datin Zizie memanggil Kaveas dan melambai agar Kaveas datang ke biliknya di tingkat atas.

Sesampainya di bilik tidur yang luas itu Datin Zizie langsung menerpa Kaveas. Kaveas yang hanya berseluar itu dipeluk penuh ghairah oleh Datin Zizie. Seluar Kaveas dilondehnya. Kaveas amat terkejut dengan tindakan yang tak disangka-sangka itu. Kaveas berdiri kaku tanpa membantah tindakan isteri majikannya tersebut. Dalam keadaan keliru itu Kaveas mula terasa zakarnya yang terkulai layu itu disentuh dan dikaveass-kaveass oleh Datin Zizie. Sebagi seorang lelaki yang normal maka zakarnya mula mengeras bila diraba-raba dan dilurut-lurut oleh tangan yang licin halus kepunyaan wanita muda dan cantik.

Datin Zizie menarik tubuh Kaveas ke tengah katil. Kaveas terbaring telentang di tilam empuk. Tilam lembut empuk sungguh nyaman. Kaveas mula membandingkan dengan keadaan rumahnya. Bilik tidur itu saja sama besar dengan keseluruhan rumah Kaveas. Tilam di rumahnya hanya diperbuat daripada span nipis. Tidak empuk macam tilam majikannya.

Nafsu Datin Zizie sudah meluap-luap. Zakar Kaveas yang tercacak tegak di kaveass kuat. Zakar hitam panjang hampir 8 inci itu dilurut-lurut. Kulit kulup yang masih menutupi kepala zakar ditarik-tarik. Kepala zakar Kaveas yang hitam berkilat terbuka. Tanpa lengah Datin Zizie mencium penuh nafsu kepala licin. Bau istimewa menerpa hidung Datin Zizie. Datin Zizie khayal dengan bau jantan tersebut.

Nafsunya tak dapat dibendung lagi. Zakar besar Kaveas dijilat dan dikulum. Lidah comel Datin Zizie menari-nari di permukaan kepala zakar yang licin halus. Hujung lidah meneroka segala lekuk dan takuk zakar Kaveas. Kulit kulup dinyonyot dan diperah oleh lidah kasar Datin Zizie. Digerak mulutnya maju mundur. Kaveas kegelian. Kaveas rasa sungguh nikmat. Terasa seperti melayang-layang diangkasa. Selama tujuh tahun dia berkahwin, isterinya tak pernah mengulum dan mengisap batang zakarnya.

Datin Zizie kagum melihat zakar hitam terpacak kaku. Zakar suaminya tak sepanjang dan sekeras ini. Panjang zakar suaminya hanya 5 inci, berkepala kecil dan mempunyai kulit kulup macam zakar Kaveas juga. Datin Zizie jarang mendapat belaian suaminya. Kadang-kadang suaminya tidur pulas bila nafsunya tengah memerlukan cumbuan dan belaian. Kalau diminta juga, Datuk Bung Mukhtar  melayan sambil lewa, tak sampai lima minit sudah selesai. Kadang-kadang bila mencecah sahaja di muara vagina, mani Datuk Bung Mukhtar  telah terpancut. Datin Zizie belum mencapai kaks, kecewa.

Kaveas terkejut juga. Datin Zizie yang selama ini dilihat lemah lembut rupa-rupanya ganas di tempat tidur. Kaveas terbaring kaku menikmati segala perlakuan Datin Zizie. Kelazatan dari batang zakar menjalar ke seluruh tubuh. Belum pernah dia merasai nikmat begini. Impian untuk meniduri Datin Zizie dah tercapai. Kaveas tersenyum gembira.

Keghairan Datin Zizie sampai ke puncak. Baju tidur tipis dibuka. Tetek pejal Datin Zizie menjadi tatapan mata Kaveas. Bulu ketiak hitam jarang-jarang terbentang di depan Kaveas. Perasaan Kaveas menjadi tidak menentu. Dengan pantas dia membaringkan Datin Zizie. Tanpa disuruh Kaveas menerkam tetek kenyal Datin Zizie. Puting warna pink dinyonyot-nyonyot. Dihisap-hisap. Datin Zizie menggelinjang. Geli dan nikmat di pangkal dan di puting. Bibir lebam Kaveas amat terampil melayan gunung mekar. Ketiak Datin Zizie yang berbulu jarang dicium Kaveas. Kulit ketiak yang putih dijilat-jilat.

Kaveas ingin melayan Datin Zizie sebaik-baiknya. Kaveas mahu Datin Zizie akan sentiasa mengingatinya. Basah lencun ketiak Datin Zizie kiri dan kanan oleh air liur Kaveas. Lidah besar dan kasar Kaveas membuat Datin Zizie menjadi tidak keruan. Datin Zizie bertambah geli. Badannya bergerak-gerak. Antara sedar dengan tidak Datin Zizie mula mengerang keenakan.

“Ahhh..ohhh..sedap Kaveas, lagi, lagi,” suara Datin Zizie tak teratur lagi.

Datin Zizie seronok dan enak dengan layanan Kaveas. Suaminya tak pernah membelai seperti ini. Malah Datin Zizie yang bertungkus lumus membangkitkan nafsu Datuk Bung Mukhtar . Berpeluh-peluh Datin Zizie mengocok dan melancap zakar suaminya sebelum bertarung. Kadang-kadang zakar En. Tan tak cukup keras bagi meneroka terowong nikmat Datin Zizie. Kalaulah suaminya sehebat Kaveas alangkah baik, keluh Datin Zizie dalam hati.

Dengan perlahan Kaveas bergerak ke bawah. Kulit perut Datin Zizie yang belum beranak dielus-elus. Pusat Datin Zizie dijilat-jilat. Datin Zizie tak tertahan lagi. Punggungnya diayak kiri kanan. Ditonjol tundunnya tinggi-tinggi ke atas. Muka Kaveas melekat di tundun putih gebu. Diarahnya Kaveas mengakhiri pertempuran. Diarahkan agar batang hitam panjang segera ditancap di taman indah.

Datin Zizie tak tertahan lagi ingin merasa batang besar itu menggerudi lombong syurganya. Kaveas tersenyum, tak perlu tergopoh-gopoh fikir Kaveas. Isteri majikan yang selama ini menjadi idamannya perlu dinikmati selama yang boleh. Mungkin kesempatan ini tak berulang lagi. Kaveas amat terpesona sejak hari pertama Datin Zizie datang ke banglo itu. Dari dulu dia berangan-angan untuk bersama-sama dengan isteri majikan yang cantik dan muda itu.

Muka Kaveas menghampiri paha Datin Zizie. Ah, indah sungguh pemandangan. Paha mulus licin dan lembut. Kulit paha Datin Zizie sungguh halus, gebu dan tiada walaupun secalit parut. Tundun tinggi gebu putih melepak. Ada sejemput bulu halus menghiasi tundun indah. Bulu tumbuh cantik tanda sentiasa dirawat dan dijaga oleh Datin Zizie. Kaveas menelan air liur menghayati pemandangan di hadapan. Sungguh berbeza dengan tundun isterinya yang hitam, leper dan berbulu lebat. Zakar Kaveas bergerak-gerak memberontak. Aliran darah memenuhi batang zakar.

Kaveas mendekatkan wajahnya ke tundun indah. Bagai kueh pau terbelah. Bibir luar membengkak, merekah. Terlihat sedikit bibir dalam. Indah macam kelopak bunga ros. Warna merah jambu. Di sudut atas ada bonjolan kecil. Kelentit Datin Zizie sebesar biji jagung warna merah jambu berkilat terkena cahaya lampu. Kaveas geram melihat kelentit indah Datin Zizie. Kelentit itu agak besar dan panjang. Sejak dulu Kaveas amat geram terhadap perempuan yang putih melepak seperti DAtin Zizie. Paha-paha yang putih melepak selalu diperhati bila sekali sekala ke supermarket. Ketiak licin amoi cina yang memakai baju tanpa lengan juga menarik perhatiannya. Kalau tidak ada undang-undang, Kaveas rasa ingin memperkosa saja amoi-amoi tersebut.

Pelan-pelan Kaveas menempelkan hidungnya ke taman Datin Zizie. Aromanya sungguh nyaman. Kaveas menggeselkan hidungnya ke kelentit yang tertonjol. Aromanya amat segar, benar-benar membuat Kaveas khayal. Kaveas melurutkan hidungnya ke bawah, ke celah rekahan bibir lembut. Datin Zizie mengeliat, paha terbuka luas. Indah sungguh, fikir Kaveas. Kaveas menarik nafas dalam-dalam. Kaveas ingin supaya sepasang paru-parunya dipenuhi dengan aroma vagina isteri majikan yang cantik itu. Kaveas berlama-lama di situ. Kaveas ingin menikmati sepuas-puasnya bau vagina Datin Zizie.

Datin Zizie terketar-ketar kegelian. Terasa tubuhnya bagai melayang-layang. Punggungnya terangkat-angkat bila hujung hidung Kaveas menyentuh mutiara pusakanya. Cairan licin mula keluar dari taman Datin Zizie. Aromanya makin keras, aroma khas vagina. Aroma yang benar-benar ingin dinikmati Kaveas. Selama ini Kaveas hanya menghidu bau dari celana dalam Datin Zizie yang diambilnya dari bilik cucian. Itupun dirasainya sungguh nikmat.

Kaveas mengeluarkan lidah menjilat cairan licin. Payau dan masin. Nikmat sekali. Lidah makin dijolok di lubang sempit. Lubang kekaveast Datin Zizie diteroka. Kaveas terasa lidahnya dikemut hebat dinding vagina Datin Zizie. Lidah Kaveas dikaveass halus oleh vagina yang mekar. Erangan Datin Zizie makin jelas.

“Ahh...ohhh...argh....sedap..sedap...” Datin Zizie menggelepar kesedapan.

Kaveas melajukan lagi jilatan. Maju mundur lidah Kaveas di lorong sempit. Datin Zizie mula mengerang, merengek, bibir digigit mata mula menguyu. Paha mulus dan pejal itu bergetar.Getaran-getaran paha dan punggung bagaikan berlakunya gempa bumi. Tangan Datin Zizie menggenggam erat besi di kepala katil. Paha Datin Zizie menjepit kepala Kaveas. Datin Zizie mengerang keras, badan Datin Zizie mengejang dan tiba-tiba cairan vagina menyirami seluruh muka Kaveas. Datin Zizie terkulai lemas. Datin Zizie dah sampai ke puncak nikmat.

Keghairahan Kaveas baru separuh jalan. Datin Zizie sudah lemah longlai. Kaveas terus mengganas. Cairan nikmat yang terbit dari vagina Datin Zizie disedut dan dijilat hingga kering. Ditelan cairan pekat licin. Kelentit Datin Zizie dijilat penuh ghairah. Nafsu Datin Zizie kembali bangkit. Ditolak Kaveas hingga terlentang. Datin Zizie bangun. Datin Zizie tak sabar lagi menunggu tindakan Kaveas. Kaveas terlampau lambat. Badan Kaveas dikangkanginya. Tubuh Datin Zizie tak dibaluti seurat benang. Muka Datin Zizie menghadap Kaveas. Tetek pejal tergantung kemas di dadanya. Kaveas geram melihat tetek berkembar yang sedang mekar.

Datin Zizie menurunkan badannya pelan-pelan. Muara vagina merah basah merapati zakar hitam keras terpacak. Zakar Kaveas menunggu penuh sabar. Terpacak keras sambil berdenyut-denyut. Bibir halus vagina Datin Zizie mengelus-elus lembut kepala licin berkilat. Muara yang telah lembab mengucup lembut kepala licin hitam berkilat. Kaveas melihat bibir merah basah mula menelan batang hitamnya. Punggung Datin Zizie makin rendah hingga seluruh kepala zakar Kaveas berada dalam lubang hangat. Vagina Datin Zizie mengemut secara berirama. Datin Zizie menurunkan lagi pantatnya. Seluruh zakar Kaveas menerobos mengisi gua kekaveast. Kaveas dapat merasa kulit kulup zakarnya tertolak ke bawah.Terowong nikmat yang hangat dan lembab diisi penuh oleh batang hitam berurat yang penuh tenaga.

Tetek Datin Zizie dipegang dan diramas lembut. Kedua-dua tangannya bekerja keras. Tangan kasar pemandu membelai tetek pejal berkulit halus isteri majikan. Datin Zizie merasa keenakan bila teteknya dikaveass. Suaminya jarang memegang teteknya walaupun disua ke depan muka. Datin Zizie menikmati penuh khayal. Perasaan sedap dan lazat menjalar ke seluruh tubuhnya.

Kaveas merasa batang zakarnya diramas-ramas. Hangat lubang vagina Datin Zizie yang sempit. Datin Zizie mengemut. Mula-mula pelan, kemudian makin cepat. Kemutan-kemutan tersebut beralun berirama. Punggung Datin Zizie naik turun dengan laju. Batang besar Kaveas penuh padat mengisi rongga sempit Datin Zizie. Datin Zizie mengemut makin cepat dan pantas.

Kaveas tak tertahan, badannya bertambah kejang, maninya berkumpul dihujung zakar, pancutan tak terkawal lagi. Kaveas melepaskan pancutan dalam vagina Datin Zizie yang lembab, hangat. Enam das dtembaknya. Benih hindu yang segar menyemai ladang melayu yang subur. Datin Zizie tak kisah kalau benih-benih itu bercambah dalam rahimnya. Itu urusan esok, yang penting merasai nikmat hari ini.

Tiba-tiba Datin Zizie menjerit keras, “Ahh.... Ohhh....Arghhh... enak Kaveas, enak”. Cairan panas menyirami kepala zakar Kaveas. Kepala zakar basah kuyup disirami air nikmat. Kaveas berasa ciaran nikmat Datin Zizie sungguh hangat, malah lebih hangat daripada cairan nikmat isterinya. Terketar-ketar lututnya bila cairan hangat Datin Zizie menyiram kepala zakarnya yang berkulit licin dan sensitif tersebut.

Datin Zizie terasa lemah. Sendi-sendi terasa longgar. Datin Zizie rebah di dada bidang berbulu kasar. Kaveas diam saja menikmati kesedapan. Tetek Datin Zizie menempel rapat di dada Kaveas. Terasa geli bila tetek pejal bergesel degan bulu-bulu dada Kaveas yang kasar. Hangat terasa di dalam bilik yang dingin. Datin Zizie Terkapar lesu di dada kekar. Dada Kaveas yang berpeluh dicium. Bau keringat Kaveas menerpa lubang hidung Datin Zizie. Bau lelaki, fikir Datin Zizie. Badan Datuk Bung Mukhtar  tak berbau keras seperti bau badan Kaveas. Datin Zizie suka bau keras badan Kaveas.

Sepuluh minit kemudian Kaveas melangkah lesu meninggalkan Datin Zizie terlena pulas. Sebelum keluar sempat juga Kaveas mencium taman mekar yang telah diairi. Bau lendir vagina Datin Zizie bercampur maninya yang pekat dihidu. Inilah bau nikmat seks, kata hati Kaveas. Kaveas berjalan longlai ke muka pintu. Sambil menutup pintu Kaveas menjeling ke arah isteri majikannya bertelanjang bulat terbaring di katil empuk. Kaveas berharap agar peristiwa ini berulang lagi.

Bila tersedar Kaveas tiada lagi di bilik tersebut. Datin Zizie yang masih telanjang bulat meraba-raba taman rahsianya. Basah dan berlendir. Datin Zizie meraba bibir vaginanya yang terasa sengal. Jari-jarinya basah dengan cairan lendir yang meleleh keluar dari lubang kemaluannya. Jari-jari itu dicium, bau cinta. Datin Zizie tersenyum. Kaveas memang hebat dan gagah, tapi Shaiful lebih handal. Datin Zizie masih lagi tersenyum...

Disclaimer: Cerita ini adalah rekaan semata-mata, tiada kaitan dengan sesiapa yang hidup ataupun mati. Jika ada persamaan hanyalah secara kebetulan. Aksi-aksi yang dipaparkan bukanlah untuk ditiru.
Iklas dari Kak Ros & Bang Jib 1 Malaysia